Soili Soisalo : Mustikka, ruis ja rypsi : voimaruokaa Suomesta
    Alkaen  6,50 €     
Varastossa
  Vain %1 jäljellä
    SKU  
P-MUST-D5C6A7

Mustikka, ruis ja rypsi : voimaruokaa Suomesta nostaa esiin kotimaisen voimaruoan terveysvaikutukset ja tarjoaa houkuttelevia lähiruokareseptejä arkeen sekä juhlaan.
Syö ja nauti – aitoa voimaruokaa Suomesta
Mustikka, ruis ja rypsi esittelee kotimaisen voimaruoan terveysvaikutukset. Se kertoo miksi ruokakori kannattaa täyttää kaukaa kuljetettujen superruokien sijasta maukkaalla, tuoreella ja ekologisella lähiruoalla. Marjat, ruis, kaura, rypsiöljy, kalat, maitotuotteet ja monet kotimaiset kasvikset ovat todellista voimaruokaa.
Yli 100 lähiruokareseptiä auttavat niin yksinkertaisen arkiruoan kuin vaativamman juhla-aterian loihtimisessa. Mukana on houkuttelevia kasvisruokia punajuurilasagnesta hernepalleroihin ja kalaherkkuja tyrnioletoista siikatartariin. Liharuoat höystyyvät maukkailla kasviksilla ja ateriat täydentyvät ihanilla jälkiruoilla ja leivonnaisilla, kuten puolukkahyveellä tai vadelma-rahkakakulla.
Kirja on ravitsemusalan ammattilaisten puheenvuoro hyvän ja terveellisen ruoan puolesta. MMM Soili Soisalo on arvostettu ruokatoimittaja ja ETL Eeva Voutilainen on ravitsemustieteiden opettaja ja suosittu asiantuntija.
Mustikka, ruis ja rypsi esittelee kotimaisen voimaruoan terveysvaikutukset. Se kertoo miksi ruokakori kannattaa täyttää kaukaa kuljetettujen superruokien sijasta maukkaalla, tuoreella ja ekologisella lähiruoalla. Marjat, ruis, kaura, rypsiöljy, kalat, maitotuotteet ja monet kotimaiset kasvikset ovat todellista voimaruokaa.
Yli 100 lähiruokareseptiä auttavat niin yksinkertaisen arkiruoan kuin vaativamman juhla-aterian loihtimisessa. Mukana on houkuttelevia kasvisruokia punajuurilasagnesta hernepalleroihin ja kalaherkkuja tyrnioletoista siikatartariin. Liharuoat höystyyvät maukkailla kasviksilla ja ateriat täydentyvät ihanilla jälkiruoilla ja leivonnaisilla, kuten puolukkahyveellä tai vadelma-rahkakakulla.
Kirja on ravitsemusalan ammattilaisten puheenvuoro hyvän ja terveellisen ruoan puolesta. MMM Soili Soisalo on arvostettu ruokatoimittaja ja ETL Eeva Voutilainen on ravitsemustieteiden opettaja ja suosittu asiantuntija.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
| Tuoteryhmä | |
|---|---|
| Tekijä | Soili Soisalo | 
| Muut tekijät | Eeva Voutilainen & Suvi Laine | 
| Teoksen nimi | Mustikka, ruis ja rypsi : voimaruokaa Suomesta | 
| SKU | P-MUST-D5C6A7 | 
| Avainsanat | ruoka-aineet, terveysvaikutukset, ruokavaliot, ruoka | 
