Soili Soisalo : Mustikka, ruis ja rypsi : voimaruokaa Suomesta

Alkaen 6,50 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-MUST-D5C6A7
Katso kaikki vaihtoehdot
Tämä tiivistelmä on luotu tekoälyn avulla. Tämä ominaisuus on vielä kehitysvaiheessa, mutta se pyrkii tarjoamaan tiivistettyä ja helposti ymmärrettävää tietoa tuotteista.
Fiki-maskotti

Mustikka, ruis ja rypsi : voimaruokaa Suomesta nostaa esiin kotimaisen voimaruoan terveysvaikutukset ja tarjoaa houkuttelevia lähiruokareseptejä arkeen sekä juhlaan.

Syö ja nauti – aitoa voimaruokaa Suomesta

Mustikka, ruis ja rypsi esittelee kotimaisen voimaruoan terveysvaikutukset. Se kertoo miksi ruokakori kannattaa täyttää kaukaa kuljetettujen superruokien sijasta maukkaalla, tuoreella ja ekologisella lähiruoalla. Marjat, ruis, kaura, rypsiöljy, kalat, maitotuotteet ja monet kotimaiset kasvikset ovat todellista voimaruokaa.
Yli 100 lähiruokareseptiä auttavat niin yksinkertaisen arki­ruoan kuin vaativamman juhla-aterian loihtimisessa. Mukana on houkuttelevia kasvisruokia punajuurilasagnesta hernepalleroihin ja kalaherkkuja tyrnioletoista siikatartariin. Liharuoat höystyyvät maukkailla kasviksilla ja ateriat täydentyvät ihanilla jälkiruoilla ja leivonnaisilla, kuten puolukkahyveellä tai vadelma-rahkakakulla.

Kirja on ravitsemusalan ammattilaisten puheenvuoro hyvän ja terveellisen ruoan puolesta. MMM Soili Soisalo on arvostettu ruokatoimittaja ja ETL Eeva Voutilainen on ravitsemustieteiden opettaja ja suosittu asiantuntija.

* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäSoili Soisalo
Muut tekijätEeva Voutilainen & Suvi Laine
Teoksen nimiMustikka, ruis ja rypsi : voimaruokaa Suomesta
SKUP-MUST-D5C6A7
Avainsanatruoka-aineet, terveysvaikutukset, ruokavaliot, ruoka
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja