Soili Soisalo : Pohjolan ruokavalio
Kirja esittelee kotimaisen voimaruoan terveysvaikutukset. Se kertoo miksi ruokakori kannattaa täyttää kaukaa kuljetettujen superruokien sijasta maukkaalla, tuoreella ja ekologisella lähiruoalla. Marjat, ruis, kaura, rypsiöljy, kalat, maitotuotteet ja monet kotimaiset kasvikset ovat todellista voimaruokaa.
Yli 100 lähiruokareseptiä auttavat niin yksinkertaisen arkiruoan kuin vaativamman juhla-aterian loihtimisessa. Mukana on houkuttelevia kasvisruokia punajuurilasagnesta hernepalleroihin ja kalaherkkuja tyrnilohesta siikatartariin. Liharuoat höystyvät maukkailla kasviksilla ja ateriat täydentyvät ihanilla jälkiruoilla ja leivonnaisilla, kuten puolukkahyveellä tai vadelmarahkatortulla.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
Tuoteryhmä | |
---|---|
Tekijä | Soili Soisalo |
Muut tekijät | Eeva Voutilainen & Soili Soisalo ym. |
Teoksen nimi | Pohjolan ruokavalio |
Avainsanat | ruokaohjeet, ruoanvalmistus, ruoka-aineet, terveysvaikutukset, ruokavaliot, ravitsemus, ruoka, ravintoaineet, terveellisyys, lähiruoka |