Soili Soisalo & Seija Mäkinen : Suomalaisia mikrouuniherkkuja
Alkaen 3,50 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-SUOM-465C95

Suomalaisia mikrouuniherkkuja tarjoaa kattavan ja käytännöllisen oppaan mikroaaltouunilla kokkaamiseen, sisältäen yli sata testattua reseptiä suomalaisilta ravitsemusasiantuntijoilta. Kirja antaa selkeät ohjeet sekä arjen että juhlan ruokiin, ja vastaa myös mikroaaltoruoan turvallisuutta ja ravintoarvoja koskeviin kysymyksiin.
NOPEASTI MAUKASTA ARKIRUOKAA, HELPOTSI JUHLAVIA HERKKUJA
Kotimaisten ravitsemusasiantuntijoiden laatima värikäs, luotettava opas. Tekniikkaa valaisevan yleistekstin ohella toistasataa reseptiä, jotka kaikki on testattu Helsingin yliopiston ravitsemustieteen laitoksen ruoavalmistuskursseilla. Yksityiskohtaisten ohjeiden ja niksien pohjalta syntyvät arkiruoat ja juhlaherkut käden käänteessä, ja valmis ruokalaji on esillä kuvassa juuri sellaisena kuin se on uunista tullut. Tämän perinpohjaisen keittokirjan käyttäjälle on näin luvassa suurin mahdollinen ilo ja hyöty käänteentekevästä uutuudesta, ja se vastaa selkeästi myös kysymykseen, onko mikroaallolla valmistettu ruoka turvallista ja ravintoarvoltaan täysipainoista.
Kirjan kirjoittajat, maat. ja metsät., tri Seija Mäkinen ja maat. ja metsät.ins. Soili Soisalo ovat perehtyneet mikroaaltokuumennuksen tieteellisiin perusteisiin ja käytäntöön. He toimivat opettajina Helsingin yliopiston ravitsemustieteen laitoksella.
KASVISRUOAT, HEDLMÄ- JA MARJARUOAT • MAITO- JA MUNARUOAT • KALARUOAT • LIHARUOAT • KASTIKKEET • PUUROT • LEIVONNAISET • PIKKULÄMPIMÄT • JUOMAT • VIIKON PÄIVÄLLISRUOAT MIKROAALTOUUNIA KÄYTTÄEN • JUHLAMENU
Kotimaisten ravitsemusasiantuntijoiden laatima värikäs, luotettava opas. Tekniikkaa valaisevan yleistekstin ohella toistasataa reseptiä, jotka kaikki on testattu Helsingin yliopiston ravitsemustieteen laitoksen ruoavalmistuskursseilla. Yksityiskohtaisten ohjeiden ja niksien pohjalta syntyvät arkiruoat ja juhlaherkut käden käänteessä, ja valmis ruokalaji on esillä kuvassa juuri sellaisena kuin se on uunista tullut. Tämän perinpohjaisen keittokirjan käyttäjälle on näin luvassa suurin mahdollinen ilo ja hyöty käänteentekevästä uutuudesta, ja se vastaa selkeästi myös kysymykseen, onko mikroaallolla valmistettu ruoka turvallista ja ravintoarvoltaan täysipainoista.
Kirjan kirjoittajat, maat. ja metsät., tri Seija Mäkinen ja maat. ja metsät.ins. Soili Soisalo ovat perehtyneet mikroaaltokuumennuksen tieteellisiin perusteisiin ja käytäntöön. He toimivat opettajina Helsingin yliopiston ravitsemustieteen laitoksella.
KASVISRUOAT, HEDLMÄ- JA MARJARUOAT • MAITO- JA MUNARUOAT • KALARUOAT • LIHARUOAT • KASTIKKEET • PUUROT • LEIVONNAISET • PIKKULÄMPIMÄT • JUOMAT • VIIKON PÄIVÄLLISRUOAT MIKROAALTOUUNIA KÄYTTÄEN • JUHLAMENU
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
| Tuoteryhmä | |
|---|---|
| Tekijä | Soili Soisalo & Seija Mäkinen |
| Teoksen nimi | Suomalaisia mikrouuniherkkuja |
| SKU | P-SUOM-465C95 |
