Kaisa Torkkeli & Sonja Blåberg : Aidon maun juurilla : kotiruokaa tuoreesti

Alkaen 20,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-AIDO-100368
Katso kaikki vaihtoehdot
Tämä tiivistelmä on luotu tekoälyn avulla. Tämä ominaisuus on vielä kehitysvaiheessa, mutta se pyrkii tarjoamaan tiivistettyä ja helposti ymmärrettävää tietoa tuotteista.
Fiki-maskotti

Aidon maun juurilla -kirjassa nautitaan tuoreista kasviksista ja luonnon antimista kekseliäin reseptein, jotka korostavat ruoan aitoja makuja ja hyvinvointia. Teos tarjoaa runsaasti ideoita sekä kotipuutarhurien että luonnon raaka-aineiden ystävien keittiöön.

Takakansi

Aidon maun juurilla -kirjassa otetaan ilo irti tuoreista kasviksista, aidosta mausta ja luonnollisen ruoan tuomista hyödyistä. Monipuolisen peruskeittokirjan pääosassa ovat vihannes- ja hedelmätarhan tuotteet sekä luonnon ilmaiset antimet, joita käytetään kekseliäästi ja uusilla tavoilla – myös lihan seurana.

Perinteisten suosikkiruoka-aineisten lisäksi resepteissä hyödynnetään runsaasti monin harvinaisempia ja unohdettuja raaka-aineita. Tarjoa alkuruoaksi vaikka raitajuurecarpacciota tai kylmää suolaheinäkeittoa, koristele pääruoan sienisalaatti mangolditäyte ja viimeistele ateria marjakeksillä karviaispiiraalla…

Esittely

Aidon maun juurilla -kirjassa otetaan ilo irti tuoreista kasviksista, aidosta mausta ja luonnollisen ruoan tuomista terveyshyödyistä! Monipuolisen peruskeittokirjan pääosassa ovat vihannes- ja hedelmätarhan tuotteet sekä luonnon ilmaiset antimet, joita käytetään kekseliäästi ja uusilla tavoilla. Kotipuutarhurien odottama teos ilahduttaa myös torien ja metsäluonnon nimeen vannovia kokkeja - kaikkia, jotka haluavat tuntea ruokansa alkuperän.

Laaja teos tarjoilee lihankin ystäville rutkasti vinkkejä kasvisten monipuoliseen hyödyntämiseen, mielipä lautaselleen sitten uutta väriä, makua tai keveyttä. Kirja sisältää ohjeita myös säilöntään sekä villiyrttien keruuseen ja käyttöön.

Mutkattomista ohjeista löytyy kesäkeiton ja mustikkapiiraan lisäksi runsain mitoin kiehtovia, harvemmin hyödynnettyjä raaka-aineita. Tarjoa alkuun vaikkapa raitajuuricarpacciota tai kylmää suolaheinäkeittoa, pääruoaksi sikuriveneitä ja possunleikettä piparjuurikastikkeella ja jälkiruoaksi karviaispiirasta... ah!

* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäKaisa Torkkeli & Sonja Blåberg
Muut tekijätKaisa Torkkeli
Teoksen nimiAidon maun juurilla : kotiruokaa tuoreesti
AlkuteosPuutarhasta pöytään
SKUP-AIDO-100368
Avainsanatruokaohjeet, ruoanvalmistus, keittokirjat
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja