Sonja Lee : Kastike

35,00 €
Ei varastossa
SKU
1558881
Katso kaikki vaihtoehdot

Raikas kastikeopas tämän päivän kokkaajalle

Arvostettu norjalainen keittiömestari näyttää havainnollisesti, miten kastike kuin kastike valmistetaan helposti kotikeittiössäkin - ja saadaan onnistumaan yli odotusten.

Tutuiksi tulevat eri kastiketyypit: liemet, majoneesit, öljy-, kerma ja voikastikkeet, hedelmä- ja vihanneskastikkeet, dipit, salsat, alkoholia sisältävät kastikkeet, marinadit ja jälkiruokakastikkeet. Lisäksi kirjassa opastetaan kastikkeiden ja ruokalajien yhdistelyssä.

Norjalainen Sonja Lee (s. 1971) on työskennellyt mm. legendaarisella Alain Ducassella ja pitänyt omaa ravintolaa Lontoossa ja Oslossa. Hän on vastikään avannut majakkaravintola Mallan Oslovuonon rannalle Hurumiin.

* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäSonja Lee
Teoksen nimiKastike
SijaintiPaikallisvarasto Lähetetään seuraavana arkipäivänä
KustantajaOtava
Painovuosi2008
Painos1
SidontaSidottu, ei kansipapereita (kovakantinen)
Sivumäärä235+(4)
AlkuteosSaus
Kielisuomi
ISBN9789511228639
KuntoHyvä (K3)
MuutaHieman kulumaa, hieman naarmuisuutta etukannessa, selkämyksessä aavistus vinoutta
Korkeus (mm)246
Syvyys (mm)202
Paksuus (mm)28
Paino (g)1098
VerokantaMarginaaliverotus
Avainsanatruokaohjeet, ruoanvalmistus, keittokirjat, kastikkeet
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja