Stephen Hawking : Minun lyhyt historiani

Alkaen 11,50 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-MINU-716671

Maailman kuuluisimman tiedemiehen omaelämäkerta


Kosmologi Stephen Hawkingin teoriat ovat muuttaneet käsitystämme universumin historiasta. Nyt maailman kuuluisin tiedemies kertoo oman tarinansa.


Kun Stephen Hawkingilla todettiin 21-vuotiaana hermostoa tuhoava ALS-oireyhtymä, hänen ennustettiin kuolevan pian. Hawking ei kuollut, vaan kehitti mullistavat teoriansa maailmankaikkeuden synnystä ja luonteesta.
Elämäkerrassaan 72-vuotias Hawking kertoo hauskasti ja avoimesti elämänsä ja ajattelunsa kehityksestä ja käännekohdista; ei vähiten siitä miten tietoisuus oman elämän rajallisuudesta on ajanut häntä eteenpäin mahdottomilta tuntuvien henkilökohtaisten ja tieteellisten haasteiden edessä.


Stephen Hawking (s.1942) on brittiläinen tiedemies, jonka teoriat ajan ja aineen perimmäisestä luonteesta ovat mullistaneet modernia maailmankuvaamme. Suuren yleisön tietoisuuteen Hawking nousi vuonna 1988 suomeksi julkaistulla kirjallaan Ajan lyhyt historia, joka esittelee kosmologian peruskäsitteitä ja Hawkingin omaa ajattelua. Sittemmin monet Hawkingin teorioista ovat saaneet empiiristä vahvistusta, kuten hänen ennustuksensa mustien aukkojen olemassaolosta.


Hawkingin elämään perustuva draamaelokuva Theory of Everything saa Suomen ensi-iltansa helmikuussa 2015.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäStephen Hawking
Muut tekijätMarkus Hotakainen
Teoksen nimiMinun lyhyt historiani
AlkuteosMy brief history
Kielisuomi
Verokanta-
Avainsanatmuistelmat, fysiikka, sairastuminen, fyysikot, amyotrofinen lateraaliskleroosi, teoreettinen tutkimus
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja