Susanna Haavisto & Samuli Karjula : Satokauden ruokaa

5,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-SATO-5CF241
Katso kaikki vaihtoehdot
Tämä tiivistelmä on luotu tekoälyn avulla. Tämä ominaisuus on vielä kehitysvaiheessa, mutta se pyrkii tarjoamaan tiivistettyä ja helposti ymmärrettävää tietoa tuotteista.
Fiki-maskotti

Satokauden ruokaa yhdistää sesonkiajattelun ja ruokaperinteen, esitellen suomalaisen ruokakulttuurin kehitystä sekä käytännön vinkkejä vuodenajan parhaiden raaka-aineiden hyödyntämiseen.

Ainutlaatuinen keittokirja yhdistää sesonkiajattelun ja ruokaperinteen

Täytetyt palsternakat, helppo hapankaali, härkäpapukourakat – ruoanlaitto satokausien mukaan on kansainvälinen ilmiö, jolla on Suomessa vahvat juuret. Satokauden ruokaa -keittokirja kertoo elävästi ruokakulttuurimme kehityksestä 1800- ja 1900-luvun taitteesta nykypäivään ja antaa myös käytännön vinkkejä kunkin vuodenajan parhaiden raaka-aineiden hankintaan ja käyttöön.

SAMULI KARJULA on suosittu, sesonkiajattelua edistävän Satokausikalenterin perustaja ja Helsingin kaupungin palkitsema ruokavaikuttaja. Tutkija SUSANNA HAAVISTO luotsasi vuosina 2014-16 neljännoista kotimaisen museon Suomen syö ja juo -hanketta.

* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäSusanna Haavisto & Samuli Karjula
Muut tekijätSamuli Karjula
Teoksen nimiSatokauden ruokaa
SKUP-SATO-5CF241
Avainsanatruokaohjeet, ruoanvalmistus, vuodenajat, kausiruoka
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja