Susanna Haavisto & Samuli Karjula : Satokauden ruokaa
5,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-SATO-5CF241

Satokauden ruokaa yhdistää sesonkiajattelun ja ruokaperinteen, esitellen suomalaisen ruokakulttuurin kehitystä sekä käytännön vinkkejä vuodenajan parhaiden raaka-aineiden hyödyntämiseen.
Ainutlaatuinen keittokirja yhdistää sesonkiajattelun ja ruokaperinteen
Täytetyt palsternakat, helppo hapankaali, härkäpapukourakat – ruoanlaitto satokausien mukaan on kansainvälinen ilmiö, jolla on Suomessa vahvat juuret. Satokauden ruokaa -keittokirja kertoo elävästi ruokakulttuurimme kehityksestä 1800- ja 1900-luvun taitteesta nykypäivään ja antaa myös käytännön vinkkejä kunkin vuodenajan parhaiden raaka-aineiden hankintaan ja käyttöön.
SAMULI KARJULA on suosittu, sesonkiajattelua edistävän Satokausikalenterin perustaja ja Helsingin kaupungin palkitsema ruokavaikuttaja. Tutkija SUSANNA HAAVISTO luotsasi vuosina 2014-16 neljännoista kotimaisen museon Suomen syö ja juo -hanketta.
Täytetyt palsternakat, helppo hapankaali, härkäpapukourakat – ruoanlaitto satokausien mukaan on kansainvälinen ilmiö, jolla on Suomessa vahvat juuret. Satokauden ruokaa -keittokirja kertoo elävästi ruokakulttuurimme kehityksestä 1800- ja 1900-luvun taitteesta nykypäivään ja antaa myös käytännön vinkkejä kunkin vuodenajan parhaiden raaka-aineiden hankintaan ja käyttöön.
SAMULI KARJULA on suosittu, sesonkiajattelua edistävän Satokausikalenterin perustaja ja Helsingin kaupungin palkitsema ruokavaikuttaja. Tutkija SUSANNA HAAVISTO luotsasi vuosina 2014-16 neljännoista kotimaisen museon Suomen syö ja juo -hanketta.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
| Tuoteryhmä | |
|---|---|
| Tekijä | Susanna Haavisto & Samuli Karjula |
| Muut tekijät | Samuli Karjula |
| Teoksen nimi | Satokauden ruokaa |
| SKU | P-SATO-5CF241 |
| Avainsanat | ruokaohjeet, ruoanvalmistus, vuodenajat, kausiruoka |
