Pariisilainen macaron-leivos opastaa valmistamaan ranskalaisia mantelikeksileivoksia eli macaroneja, jotka ovat päältä rapeita ja sisältä pehmeitä, samoin kuin tekemään niihin niin makeita kuin suolaisiakin täytteitä.
Tämä ensimmäinen suomeksi julkaistu opas macaronien saloihin sisältää 77 herkullista reseptiä, joiden avulla voit toteuttaa mm. hunajamacaronit, kahvimacaronit, omenamacaronit, salmiakkimacaronit, punajuuri-vuohenjuustomacaronit, vadelmabalsamicomacaronit tai oliiviöljyllä maustetut macaronit.
Pariisilainen macaron-leivos on CUISINE CHIC -sarjan toinen julkaisu ja jatkaa Sylvie Aït-Alin ranskalaista keittokirjasarjaa. Sarjan ensimmäinen teos Pikkuherkkuja juhlahetkiin on julkaistu Kaislan kustantamana vuonna 2010.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
Tuoteryhmä | |
---|---|
Tekijä | Sylvie Aït-Ali |
Muut tekijät | Elenita Suominen & Anna Rämö |
Teoksen nimi | Pariisilainen macaron-leivos |
Alkuteos | Macarons |
Avainsanat | ruokaohjeet, historia, ruoanvalmistus, leivonnaiset, keittokirjat, leipominen, leivokset, konditoriatuotteet |