Panimotekniikka esittelee oluen valmistuksen ja panimoalan perusteet kattavasti ja selkeästi.
Kenelle: Sopii panimoalan opiskelijoille, pienpanimoyrittäjille ja oluen valmistuksesta kiinnostuneille.
Panimotekniikka-kirja on tarkoitettu suomenkieliseksi perusteokseksi kaikille oluen valmistuksesta ja panimoalasta kiinnostuneille henkilöille. Sen tarkoituksena on antaa kattava yleiskuva tämän päivän oluen valmistuksesta ja sen perusteista niin pienpanimoyrittäjille, panimoiden henkilöstölle, opiskelijoille kuin kaikille muillekin oluesta ja sen valmistuksesta kiinnostuneille.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
Tuoteryhmä | |
---|---|
Tekijä | T-M Enari & V. Mäkinen |
Muut tekijät | Toimittanut: Ilkka ym. Hyttinen |
Teoksen nimi | Panimotekniikka |
Sijainti | Keskusvarasto Lähetetään 1-4 arkipäivässä |
Kustantaja | Panimolaboratorio |
Painovuosi | 2014 |
Painos | 3 (3. uudistettu painos) |
Sidonta | Nidottu (pehmeäkantinen) |
Sivumäärä | 276 |
Kieli | suomi |
Kunto | Uusi |
ISBN | 9789513874377 |
Korkeus (mm) | 209 |
Syvyys (mm) | 148 |
Paksuus (mm) | 20 |
Paino (g) | 442 |
Verokanta | ALV 14 % |