Tapio Sointu : Chaîne des rôtisseurs 1248-1950 : Grand chapitre Laponie
Alkaen 19,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-CHAI-A33ED4

Tapio Soinnun teos kokoaa yhteen Paistinkääntäjien veljeskunnan ja Lapin ruokakulttuurin vaiherikkaan historian; mukana on myös noin 50 reseptiä Lapin parhaista ravintoloista.
Tapio Sointu on kerännyt yksiin kansiin Paistinkääntäjien veljeskunnan (Chaine des Rotisseurs) ja Lapin ruokakulttuurin historian. Tarina alkaa vuodesta 1963, jolloin paistinkääntäjien veljeskunta aloitti toimintansa Suomessa. Kirja kertoo Lapin ruokakulttuurin kehittymisestä ja sen vaikuttajista 40 vuoden ajalta. Suurimman huomion kohteena ovat Lapissa järjestetyt ruokatapahtumat ja siihen liittyvät keskeiset henkilöt. Lisäksi kirja esittelee kaikki 14 Lapin kilpiravintolaa kuvin ja sanoin. 240-sivuiseen kirjaan on mahtunut historiikin lisäksi noin 50 reseptiä ravintoloiden parhaista herkuista.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
| Tuoteryhmä | |
|---|---|
| Tekijä | Tapio Sointu |
| Teoksen nimi | Chaîne des rôtisseurs 1248-1950 : Grand chapitre Laponie |
| SKU | P-CHAI-A33ED4 |
| Avainsanat | ruokaohjeet, historia, ruokaperinne, järjestöt, ruokakulttuuri, gastronomia, kulinarismi |
