Tapio Välikylä : Hygieniaopas : opas ammattikeittiöiden, elinterviketeollisuuden ja alan oppilaitosten hygieniaosaamiskoulutukseen sekä elintarvikevalvonnan käyttöön - Elintarvikehygienian perusteet

13,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-HYGI-129D76
Katso kaikki vaihtoehdot
Tämä tiivistelmä on luotu tekoälyn avulla. Tämä ominaisuus on vielä kehitysvaiheessa, mutta se pyrkii tarjoamaan tiivistettyä ja helposti ymmärrettävää tietoa tuotteista.
Fiki-maskotti

Tapio Välikylän Hygieniaopas tarjoaa kattavat perustiedot elintarvikehygieniasta ammattikeittiöille, elintarviketeollisuudelle ja alan oppilaitoksille.

Kenelle: Aikuisille, jotka työskentelevät ammattikeittiöissä, elintarviketeollisuudessa tai alan oppilaitoksissa.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäTapio Välikylä
Muut tekijätEnsio Mustonen & Sara Syyrakki
Teoksen nimiHygieniaopas : opas ammattikeittiöiden, elinterviketeollisuuden ja alan oppilaitosten hygieniaosaamiskoulutukseen sekä elintarvikevalvonnan käyttöön - Elintarvikehygienian perusteet
SKUP-HYGI-129D76
Avainsanatennaltaehkäisy, elintarviketeollisuus, tartuntataudit, ruokamyrkytys, hygienia, elintarvikehygienia, joukkoruokailu, suurtaloudet, förebyggande, smittsamma sjukdomar, massbespisning, livsmedelshygien, hygien, livsmedelsindustri, matförgiftning, storhushåll
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja