Taru Lindblom & Heikki Valkama : Okashi - japanilaisia herkkuja

Okashi avaa ovet japanilaisten herkkujen ja jälkiruokakulttuurin kiehtovaan maailmaan, jossa perinne ja yllätyksellisyys kohtaavat ainutlaatuisella tavalla. Kirjan reseptit, esseet ja runsas kuvitus syventävät ymmärrystä japanilaisten makeisten merkityksestä osana kulttuuria.
Kenelle: Erityisesti japanilaisesta ruoka- ja jälkiruokakulttuurista kiinnostuneille.
Japanilainen ruoka susheineen ja tempuroineen tunnetaan hyvin, mutta maan monipuoliset jälkiruoat ovat jääneet vähemmälle huomiolle. Okashi lähestyy japanilaista kulttuuria herkkujen, makeisten ja pikkupurtavien kautta. Kirjan resepteillä loihditaan suosituimmat japanilaiset herkut. Niiden yhteyteen kuuluvat esseet sekä kirjan yltäkylläinen kuvasto liittävät jälkiruokakulttuurin osaksi maan historiaa syvällisellä ja yllättävälläkin tavalla.
Miten japanilaiset mochi-kakut, jäätelöannokset ja kuohkeat leivonnaiset valmistuvat? Millä tavoin nyky-Japanissa herkutellaan hybridijälkiruoilla? Miksi riisiä käytetään niin paljon jälkiruoissakin? Syödäänkö Japanissa lainkaan karkkia - tai pikemminkin: mitä kaikkea ihmeellistä japanilaisesta karkkikaupasta löytyy?
Okashi kannustaa tutkimaan, oppimaan ja kokeilemaan itse. Se on itsenäinen sisarteos vuonna 2021 ilmestyneelle, suuren suosion saavuttaneelle Heikki Valkaman ja Marjo Sekin kirjalle Okazu - japanilaista kasvisruokaa
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
Tuoteryhmä | |
---|---|
Tekijä | Taru Lindblom & Heikki Valkama |
Muut tekijät | Valokuvat: Nina Karlsson |
Teoksen nimi | Okashi - japanilaisia herkkuja |
SKU | P-OKAS-45D81D |