Tatu Lehtovaara : Riistakokki : hirvestä metsäkauriiseen
Ei varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-RIIS-2053B0
Riistakokin unelmakirja alkaa saaliin käsittelystä metsässä, sen jälkeen siirrytään keittiön puolelle jalostamaan lihasta alkuruokia, keittoja, pataruokia ja paisteja.
Hirvestä, metsäkauriista ja valkohäntäkauriista syntyvät myös maukkaat jauheliharuoat, makkarat, taikinoidut ja kuorrutetut liharuoat. Sisäelimistä saadaan vasanmaksamoussea, ja eksoottisempia makuja kaipaava voi kokeilla esimerkiksi pörköltiä tai bollito mistoa. Lisäkkeet ja kastikkeet ovat omina lukuinaan, eikä juomasuosituksiakaan ole unohdettu.
Tatu Lehtovaara on Helsingin palvelualojen oppilaitoksen opettaja. Hän on julkaissut mm. Savustuskirjan ja Suomalaiset kalaherkut sekä kirjoittanut ruokajuttuja Taloussanomien verkkosivuille.
Hirvestä, metsäkauriista ja valkohäntäkauriista syntyvät myös maukkaat jauheliharuoat, makkarat, taikinoidut ja kuorrutetut liharuoat. Sisäelimistä saadaan vasanmaksamoussea, ja eksoottisempia makuja kaipaava voi kokeilla esimerkiksi pörköltiä tai bollito mistoa. Lisäkkeet ja kastikkeet ovat omina lukuinaan, eikä juomasuosituksiakaan ole unohdettu.
Tatu Lehtovaara on Helsingin palvelualojen oppilaitoksen opettaja. Hän on julkaissut mm. Savustuskirjan ja Suomalaiset kalaherkut sekä kirjoittanut ruokajuttuja Taloussanomien verkkosivuille.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
| Tuoteryhmä | |
|---|---|
| Tekijä | Tatu Lehtovaara |
| Teoksen nimi | Riistakokki : hirvestä metsäkauriiseen |
| SKU | P-RIIS-2053B0 |
| Avainsanat | ruokaohjeet, liharuoat, riistaruoat, hirvenliha |
