Tee itse herkulliset hillot, hyytelöt ja marmeladit
Alkaen 6,50 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-TEE--D17192

Tee itse herkulliset hillot, hyytelöt ja marmeladit tarjoaa inspiroivan kokoelman helppoja reseptejä eri makuihin, aina perinteisistä mauista eksoottisiin yhdistelmiin.
Mikä onkaan houkuttelevampaa....
... kuin omatekoisella marmeladilla höystetty sämpylä tai leipäviipale. Tämä huolellisesti suunniteltu reseptikokoelma tarjoaa kaikille herkkuttelijoille ohjeet noin sataan hedelmäisen-makoisaan marmeladiin, hilloon ja hyytelöön, jotka on helppo itse valmistaa. Retki alkaa perinteisistä mansikka- ja kivihedelmä-hilloista, jatkuu hienostuneeseen hapankirsikka-suklaamarmeladiin ja ulottuu aina eksoottiseen persimoni-inkiväärimarmeladiin ja pippurilla maustettuun viikuna-hilloon. Näin voi tuoda monipuolista hedelmämäistä väriä pöytään. Tarkkojen perusohjeiden jälkeen syvennytään oleelliseen. Hillon ja marmeladin valmistamiseen liittyvien monien vihjeitten ja vinkkien avulla jokainen teelien onnistuu nopeasti ja varmasti. Hedelmän kausikalenteri kertoo kotimaisten ja eksoottisten hedelmien ja marjojen ihanteellisen säilöntäajankohdan. Nostalgisen kauniit värikuvat ja ornametimaiset vinjettikuvat vaihtelevat hillon ja marmeladinherkutteluun. Itse tehdyt hedelmäluomukset ovat osoittautuneet myös mitä erinomaisimmiksi lahjaideoiksi.
... kuin omatekoisella marmeladilla höystetty sämpylä tai leipäviipale. Tämä huolellisesti suunniteltu reseptikokoelma tarjoaa kaikille herkkuttelijoille ohjeet noin sataan hedelmäisen-makoisaan marmeladiin, hilloon ja hyytelöön, jotka on helppo itse valmistaa. Retki alkaa perinteisistä mansikka- ja kivihedelmä-hilloista, jatkuu hienostuneeseen hapankirsikka-suklaamarmeladiin ja ulottuu aina eksoottiseen persimoni-inkiväärimarmeladiin ja pippurilla maustettuun viikuna-hilloon. Näin voi tuoda monipuolista hedelmämäistä väriä pöytään. Tarkkojen perusohjeiden jälkeen syvennytään oleelliseen. Hillon ja marmeladin valmistamiseen liittyvien monien vihjeitten ja vinkkien avulla jokainen teelien onnistuu nopeasti ja varmasti. Hedelmän kausikalenteri kertoo kotimaisten ja eksoottisten hedelmien ja marjojen ihanteellisen säilöntäajankohdan. Nostalgisen kauniit värikuvat ja ornametimaiset vinjettikuvat vaihtelevat hillon ja marmeladinherkutteluun. Itse tehdyt hedelmäluomukset ovat osoittautuneet myös mitä erinomaisimmiksi lahjaideoiksi.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
| Tuoteryhmä | |
|---|---|
| Muut tekijät | Marita Vihervuori |
| Teoksen nimi | Tee itse herkulliset hillot, hyytelöt ja marmeladit |
| SKU | P-TEE--D17192 |
| Avainsanat | valmistus, ruokaohjeet, keittokirjat, hedelmät, marjat, hillot, hyytelöt, säilöntä, marmeladit, raaka-aineet |
