Teemu Kaskinen & Heikki Heiskanen : Norsu tulee!

Alkaen 5,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-NORS-533DD9

Joku suistaa Pendolinon raiteiltaan Joutsenon ja Imatran välillä. Junaturmassa menehtyy kymmeniä ihmisiä. Poliisi on järkyttynyt ja ymmällään mielipuolisen rikoksen motiiveista. Johtolankoja ei ole. Tutkintalinjoissa on mistä valita. Mitkä ovat syyt kymmenien ihmisen kuoleman takana - kunnallispoliittiset intohimot, teteeniterroristit, toisen maailmansodan aikaiset tapahtumat paikkakunnalla vai silkka inhimillinen pahuus? Joka tapauksessa suuronnettomuuden tutkimukset tarjoavat järjestyspoliisiksi alennetulle Heikki "Norsu" Norénille syyn palata kotikonnuilleen Joutsenoon.

Norén on sotkeutunut yhä pahemmin ystävänsä Vitalin hämärähommiin. Kun hän joutuu Joutsenossa vastatusten menneisyytensä kanssa, poliisintyön ja rikoksen rajat hämärtyvät entisestään. Kaikki haudat avataan ja kaikki suot kuokitaan nurin, kun omapäinen Norsu käy taisteluun esimiehiään, entisiä ystäviään ja Vitalia uhkaavaa venäläistä rikollisjärjestöä vastaan.

Norsu tulee! on Teemu Kaskisen ja Heikki Heiskasen keväällä 2010 aloittaman Norsu-dekkarisarjan tiukka kakkososa. Mikäli vanhat ennusmerkit pitävät paikkansa, ei tässäkään hyvin käy!

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäTeemu Kaskinen & Heikki Heiskanen
Teoksen nimiNorsu tulee!
Kielisuomi
Verokanta-
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja