Terveyttä vai sairautta ruoasta? : kattava opas ruoka-aineiden vaikutuksesta hyvinvointiin

Alkaen 14,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-TERV-47CEAB
Katso kaikki vaihtoehdot
Tämä tiivistelmä on luotu tekoälyn avulla. Tämä ominaisuus on vielä kehitysvaiheessa, mutta se pyrkii tarjoamaan tiivistettyä ja helposti ymmärrettävää tietoa tuotteista.
Fiki-maskotti

Terveyttä vai sairautta ruoasta? tarjoaa laajan katsauksen yli 120 ruoka-aineen vaikutuksiin hyvinvointiin tuoreeseen tutkimustietoon perustuen. Kirja antaa käytännön vinkkejä ruoan valintaan, säilytykseen sekä neuvoja yleisten terveysongelmien ehkäisyyn ja helpottamiseen ravinnon avulla.

Tämä ainutlaatuinen opaskirja esittelee yli 120 ruoka-aineen terveysvaikutukset ja mahdolliset haitat - aamiaismuroista öljyihin ja kaikkeen siltä väliltä. Ovatko kananmunat hyväksi vai haitaksi terveydelle? Missä hedelmissä ja marjoissa on eniten antioksidantteja? Voiko Alzheimerin tautia tai silmäsairauksia ehkäistä ruokavalion avulla? Mitä transrasvat ovat ja miksi ne ovat haitallisia? Mitkä lisäaineet ovat turvallisia? Kirjassa käydään myös läpi yli 60 yleistä vaivaa ja sairautta ja kerrotaan, millä ruoilla niitä voi ehkäistä tai helpottaa. Tämä tuoreeseen tutkimustietoon perustuva kirja kertoo kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää ravitsemuksesta ja terveellisestä ruoasta!

* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
Muut tekijätPekka Tuomisto & Soili Jääskeläinen ym.
Teoksen nimiTerveyttä vai sairautta ruoasta? : kattava opas ruoka-aineiden vaikutuksesta hyvinvointiin
SKUP-TERV-47CEAB
Avainsanatruoanvalmistus, ruoka-aineet, terveysvaikutukset, ruokavaliot, ravitsemus, ravintoaineet, ravinto, niksit, terveyshaitat, sairaudet, terveyshyödyt
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja