Tittamari Marttinen : Viivi Pusu ja pyörryttävät pyjamabileet

Alkaen 9,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-VIIV-B36A51

Viivin koululla vierailee suosittu Varjot-yhtye, sillä Viivin luokka osallistui Suomen mukavin luokka -kisaan ja sijoittui kärkikolmikkoon. Viivin yhtyeellä, Appelsiineilla, on Varjojen lämmittelybändinä elämänsä keikka, josta kuvataan pätkä myös television nuortenohjelmaan. Viivi ei kuitenkaan pysty keskittymään esitykseen, sillä suru painaa mieltä: Tuomas ja hänen isänsä ovat lähdössä moneksi kuukaudeksi Ranskaan.

Viivin äiti viettää ikimuistoisia häitä sulhasensa Mikon kanssa - morsiamen ryöstöstä on vähällä tulla ihan oikea katoamistemppu! Kun äiti ja Mikko lähtevät häämatkalle, apuun rientävät Viivin isä ja hänen tyttöystävänsä Carmen. Yhteiselo entisessä elokuvateatteri Kino Sisussa on idyllistä muutaman päivän, mutta pian joka puolella alkaa räjähdellä.

Viivin naapuritaloon on muuttanut poika, joka herättää kiinnostusta lähipiirin tytöissä - myös Viivissä. Poika on nimeltään Dani ja hän on tullut Suomeen sukuloimaan maapallon toiselta puolelta. Viivi onnistuu törmäämään Daniin mitä kummallisimmissa paikoissa, myös kahvilan kierreportaissa. Ja tietysti Viivillä on juuri silloin limsalasi kädessä! Danilla on suklaasilmät ja upeat käytöstavat, mutta voiko Viivi muka noin vain unohtaa Tuomaksen"

Viivi haluaa joka tapauksessa järjestää mukavaa toimintaa itselleen ja kavereilleen ja päättää perustaa elokuvakerhon. Viivi-Kino järjestää esityksiä Kino Sisussa, ja illat saavat valtavan suosion. Leffat valitaan kaveripiirin toivomusten mukaisesti, ja elokuvan jälkeen jutellaan ja syödään nyyttäriherkkuja. Kaiken huipuksi Ruusuvuoren alakoulun oppilaat päättävät järjestää ikiomat elokuvafestivaalit.

Ja uudenvuodenaattona on luvassa kaikkien aikojen pyjamabileet. Niitä varten Viivikin ostaa kirpparilta ihka uuden asun, ei kuitenkaan pyjamaa...

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäTittamari Marttinen
Teoksen nimiViivi Pusu ja pyörryttävät pyjamabileet
Kielisuomi
Verokanta-
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja