Tornedalsmat på Margits vis : Tornionlaakson ruokakulttuuri
Alkaen 29,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-TORN-00D806
Kirja on kaksikielinen makumatka Tornionlaakson ruokakulttuuriin. Kaikki ruuat on valmistettu ja kuvattu Kukkolankoskella, missä siiat, lohet ja nahkiaiset nousevat jokeen kutemaan. Lyhyen hetken kalaa on runsaasti ja on juhlan aika, sen jälkeen syödään savustettua, suolattua ja hapatettua kalaa, kaadetaan riistaa ja herkutellaan porolla. Kirja on saatavilla myös ruotsinkielisillä kansilla jossa sama ISBN.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
Tuoteryhmä | |
---|---|
Muut tekijät | Manne Stenros & Kjell Lundholm ym. |
Teoksen nimi | Tornedalsmat på Margits vis : Tornionlaakson ruokakulttuuri |
Avainsanat | ruokaohjeet, keittokirjat, ruokaperinne, ruokakulttuuri, kalaruoat, riistaruoat |