Torsten Krol : Pitkä matka Callistoon

Alkaen 4,50 € Alkuperäinen hinta 8,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-PITK-E3A530

Parikymppinen Odell Deefus matkaa autollaan Kansasin osavaltion poikki kohti Calliston kaupunkia, jossa odottaa armeijan värväystoimisto. Sotaväen leivissä hän toivoo pääsevänsä hutkimaan maailman mahtavimman maan vihollisia oikein olan takaa - vaikka houkutteleva on armeijan lupaama palkkiokin.

Matkanteko keskeytyy moottoriongelmiin, ja Odell tapaa ruohonleikkuusta itselleen bisneksen kehittäneen, mutta siinä sivussa huumeitakin kauppaavan Deanin. Tätinsä kiusaksi muslimiksi havitteleva Dean päättää kuitenkin pian päivänsä, eikä Odell ole asiassa aivan viaton. Ongelman vaikeusastetta lisää vielä tädin kylmä kalmo, jonka Dean oli säilönyt talon pakastimeen.

Mikä neuvoksi? Kun tädin ruumista ei käy enää piilotteleminen, Odell jakelee murhasta kiinnostuneille tiedotusvälineille mielellään lausuntoja Amerikan takamailla väijyneestä vaarallisesta muslimiterroristista. Odellin vähäisillä älynlahjoilla kyhätty suunnitelma laukeaa kuitenkin pian keksijänsä käsiin, ja isänmaanystävästä tulee suurvallan etsityin rikollinen...

Pitkä matka Callistoon on salanimellä kirjoittavan Torsten Krolin riehakas satiiri, joka on saanut maailmalla runsaasti kiittäviä arvioita. Krolin todellinen persoona on kuitenkin pysynyt salassa villeistä arvailuista huolimatta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäTorsten Krol
Teoksen nimiPitkä matka Callistoon
AlkuteosCallisto
Kielisuomi
Muut tekijätLeena Tamminen
Verokanta-
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja