Trisha Macnair : 100 konstia pitkään ikään

Alkaen 6,50 € Alkuperäinen hinta 7,50 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0990885

Muuttaisitko maalle, jos tietäisit että kaupungissa asuminen saattaa vähentää elinvuosiasi kolmella? Entä hankkisitko lemmikin, jos se voisi lisätä niitä kahdella? Vaihtaisitko lähiruokaan, jos sen ansiosta hiilidioksidipäästösi supistuisivat yli 2 000 kilolla? Kätevät Plussaa ja miinusta -oppaat auttavat arjen valinnoissa, kun tähtäimessä ovat pitkä elämä ja pienempi hiilijalanjälki.

100 konstia pitkään elämään paljastaa, kuinka monella vuodella erilaiset tekomme lisäävät tai vähentävät elinikäämme. Välillä yllättävänkin suuruiset luvut ohjaavat tekemään pitkää ikää petaavia valintoja muun muassa ruokavaliossa, asumisessa ja ihmissuhteissa. 100 konstia pieneen hiilijälkeen puolestaan kertoo, kuinka monta kiloa tuotamme arkisilla toimillamme hiilidioksidipäästöjä. Laskemalla hiilijalanjälkesi koon opit samalla, miten monella helpolla tavalla sitä voi pienentää.

Ota siis vinkeistä vaari ja varmista, että hyvät elintavat peittoavat huonot tottumuksesi. Pitkän iän ja pienen hiilijäljen salaisuus piilee arjen fiksuissa valinnoissa!

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäTrisha Macnair
Teoksen nimi100 konstia pitkään ikään
AlkuteosThe long life equation
Kielisuomi
Verokanta-
Avainsanatterveysvaikutukset, terveys, terveyskäyttäytyminen, elinympäristö, hyvinvointi, elämänlaatu, henkinen hyvinvointi, elintavat, terveyden edistäminen, pitkäikäisyys, sairaudet
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja