Tuija Ijäs & Maisa Saloniemi : Hallitse elintarvikehygienia

Hallitse elintarvikehygienia tarjoaa kattavat perustiedot elintarvikehygieniasta, -mikrobiologiasta ja ajankohtaisesta elintarvikealan lainsäädännöstä.
Kenelle: Elintarvike-, catering- ja ravintola-alan opiskelijoille sekä elintarvikealan ammattilaisille.
Hallitse elintarvikehygienia on ajan tasalla oleva teos elintarvikkeiden parissa työskenteleville henkilöille. Se sisältää perustiedot elintarvikehygieniasta ja -mikrobiologiasta sekä ruokamyrkytyksistä, elintarviketilojen puhtaanapidosta,omavalvonnasta ja elintarvikealan lainsäädännöstä.
Kirja soveltuu oppikirjaksi elintarvike-, catering- ja ravintola-alan opiskelijoille. Se valmentaa hyvin hygieniaosaamistestiin osallistuvia. Kirja toimii käsikirjana myös elintarvikekaupassa ja elintarvikkeiden kuljetuksissa työskenteleville henkilöille, joilta vaaditaan elintarvikehygienian osaamista.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
Tuoteryhmä | |
---|---|
Tekijä | Tuija Ijäs & Maisa Saloniemi |
Teoksen nimi | Hallitse elintarvikehygienia |
SKU | P-HALL-817807 |