Tuula Salakari & J-P Salakari : Suomalainen kotiviini & -olut
Alkaen 6,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-SUOM-4A2495

Viinin ja oluen valmistus kotona voi olla hauska ja palkitseva harrastus, jossa opit ymmärtämään eri raaka-aineiden vaikutukset lopputulokseen. Suomalaiset marjat ja hedelmät sopivat erinomaisesti kotiviiniin, ja omatekoisen oluen maun muuntelu antaa tilaa luovuudelle.
Kotiviiinin ja -oluen valmistuksen ei tarvitse olla ryppyotsaista puuhaa. Parhaimmillaan se on hauska, antoisa ja tuottavakin harrastus. Siihen kuuluvat niin onnistumisen riemu kuin joskus pettymyksetkin, jotka voi kääntää opiksi.
- Suhtaudummepa valmistukseen niin tai näin, on kuitenkin hyvä tietää, mitä sen eri vaiheissa tapahtuu, miten eri aineet käyttäytyvät ja miten ne vaikuttavat kotiviiniin tai -olueen. Silloin voimme myös itse päättää siitä mitä aineita juomaamme on.
Kotiviinin valmistus on helpointa aloittaa valmispakkauksista, mutta niiden petraaminenkin kannattaa. Oman puutarhan tuotteista syntyvät maukkaimmat viinit. Suomalaiset marjat ja hedelmät soveltuvat erinomaisesti viinin valmistukseen ja mikä parasta, siinä niiden maku ja vitamiinit säilyvät! Kuivatuista ja pakastetuista raaka-aineista kotiviiniä voi valmistaa ympäri vuoden.
Vaikka teollisesti valmistettujen oluiden valikoima on viime vuosina kasvanut, ei omatekoinen olut ole kuitenkaan menettänyt merkitystään. Moni vannoutunut oluenystävä arvostaa nimenomaan vaivalla valmistettua kotitekoista juomaa teollisen maharuman rinnalla. Ja mikä parasta - omatekoisen oluen valmistaja pystyy muuntelemaan valmiin juoman makua muiden toiveidensa rinnalla.
Tässä erinomaisessa tietopaketissa on sekä kotiviinin että -oluen valmistus samojen kansien välissä. Mukana on myös kokeiltuja, hyväksi havaittuja ohjeita.
- Suhtaudummepa valmistukseen niin tai näin, on kuitenkin hyvä tietää, mitä sen eri vaiheissa tapahtuu, miten eri aineet käyttäytyvät ja miten ne vaikuttavat kotiviiniin tai -olueen. Silloin voimme myös itse päättää siitä mitä aineita juomaamme on.
Kotiviinin valmistus on helpointa aloittaa valmispakkauksista, mutta niiden petraaminenkin kannattaa. Oman puutarhan tuotteista syntyvät maukkaimmat viinit. Suomalaiset marjat ja hedelmät soveltuvat erinomaisesti viinin valmistukseen ja mikä parasta, siinä niiden maku ja vitamiinit säilyvät! Kuivatuista ja pakastetuista raaka-aineista kotiviiniä voi valmistaa ympäri vuoden.
Vaikka teollisesti valmistettujen oluiden valikoima on viime vuosina kasvanut, ei omatekoinen olut ole kuitenkaan menettänyt merkitystään. Moni vannoutunut oluenystävä arvostaa nimenomaan vaivalla valmistettua kotitekoista juomaa teollisen maharuman rinnalla. Ja mikä parasta - omatekoisen oluen valmistaja pystyy muuntelemaan valmiin juoman makua muiden toiveidensa rinnalla.
Tässä erinomaisessa tietopaketissa on sekä kotiviinin että -oluen valmistus samojen kansien välissä. Mukana on myös kokeiltuja, hyväksi havaittuja ohjeita.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
| Tuoteryhmä | |
|---|---|
| Tekijä | Tuula Salakari & J-P Salakari |
| Teoksen nimi | Suomalainen kotiviini & -olut |
| SKU | P-SUOM-4A2495 |
| Avainsanat | valmistus, viinit, olut, kotiviini |
