Ulla Liukkonen : Karjalainen keittiö : uusia tuulia perinneruokiin

Ei varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-KARJ-200E5D
Katso kaikki vaihtoehdot

Karjalaisen keittiön sydän on uuni, jonka lämmössä paistuvat piirakat ja rieskat, leivät, puurot ja liharuoat. Hitaasta, pitkästä kypsentämisestä uunin lämmössä on tullut suosittu ruoanvalmistustapa huippuravintoloissakin.

Karjalainen keittiö rakentuu Top Chef -ohjelmasta tutun keittiömestarin Ulla Liukkosen muhevista karjalaistarinoista ja ruokaohjeista, jotka saavat arominsa tuoreista kotimaisista raaka-aineista. Karjalaisten ruoanvalmistusmenetelmien salaisuudet - lihan hauduttaminen pitkään mureaksi uunissa, herkulliset leipomukset, metsän sienet ja marjat sekä puhtaiden vesien kalat ja luonnon yritit - avautuvat lukijalle moderniin keittiöön sovellettuina ja testattuina resepteinä.

* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäUlla Liukkonen
Muut tekijätKari Martiala & Helena Lylyharju
Teoksen nimiKarjalainen keittiö : uusia tuulia perinneruokiin
Avainsanatruokaohjeet, keittokirjat, ruokaperinne, ruokakulttuuri, maakunnat
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja