Unto Kauppinen : Ravintolan talous
6,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-RAVI-E999ED

Unto Kauppisen "Ravintolan talous" tarjoaa kattavan suomenkielisen yleisesityksen ravintola-alan liiketaloudellisista kysymyksistä, kannattavuudesta ja liiketoiminnan ohjauksesta. Teos havainnollistaa aiheita käytännön esimerkkien ja modernin laskentatoimen avulla.
Tämä teos on ensimmäinen suomenkielinen yleisesitys ravintolan toimintaan liittyvistä liiketaloudellisista kysymyksistä. Kirjassa käsitellään: • kannattavuuden merkitystä • ravitsemisliikkeen toiminnan tavoitteita • ravintolan yrityskuvaa ja sen vaikutusta markkinointipolitiikkaan • henkilöstöpolitiikkaa • tehokkuutta ja rationaalisuutta ravintolan perustamisessa • kannattavuuden seurantaa ja toiminnan ohjausta yksityiskohtaisesti esitellyn raportointijärjestelmän avulla.
Esitystä havainnollistaa juonellinen kertomus ravintolan perustamisesta ja sen toiminnan sopeutumistesta ja kilpailutilanteen vaihdoksista.
Kirjassa esiteltyihin liiketaloudellisiin ratkaisuihin on sovellettu HORESTAn laskentatoimen kehittämä menetelmä.
Esitystä havainnollistaa juonellinen kertomus ravintolan perustamisesta ja sen toiminnan sopeutumistesta ja kilpailutilanteen vaihdoksista.
Kirjassa esiteltyihin liiketaloudellisiin ratkaisuihin on sovellettu HORESTAn laskentatoimen kehittämä menetelmä.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
| Tuoteryhmä | |
|---|---|
| Tekijä | Unto Kauppinen |
| Muut tekijät | Kalevi Kaukonen |
| Teoksen nimi | Ravintolan talous |
| SKU | P-RAVI-E999ED |
