Vege : herkullista kasvisruokaa
Miksi tyytyä kasvisruokakuukauteen, kun kasvisruoan kirjosta riittää kokattavaa vuoden ympäri! Vegessä herkutellaan tuoreimmilla ruokatrendeillä. Valmistamalla raakaruokaa varmistetaan, etteivät raaka-aineista katoa kypsentämisvaiheessa niiden parhaat maut ja ravinnepitoisuus. Suositaan luomua. Villiinnytään viljasta: ruis, ohra ja kaura saavat rinnalleen speltin.
Kotimaisen ruoan ohella Vege tarjoilee monipuolisen kattauksen maailmalta: mukana on perulaisia ja Lähi-idän herkkuja. Parhaissa salaateissa maistuvat herneet, pavut ja maa-artisokka. Juhlavuutta arkiruokaan tuovat syötävät kukat ja pähkinät. Kauniin kuulaat valokuvat houkuttelevat loihtimaan jälkiruoaksi tai välipalaksi värikkäitä smoothieita. Marjaherkuissa maistuvat tyrni, ruusunmarja ja saskatoon.
Vegen ruoasta saadaan tärkeitä ravintoaineita valmistustavasta riippumatta. Tämän kirjan avulla voi syödä sekä hyvin että ekologisesti.
Kirjan reseptit on koottu Voi hyvin -lehden aineistosta.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
Tuoteryhmä | |
---|---|
Muut tekijät | Riikka Kantinkoski & Annika Rantala |
Teoksen nimi | Vege : herkullista kasvisruokaa |
Avainsanat | ruokaohjeet, ruoanvalmistus, kasvisruoat, vihannekset |