Veli Juutilainen : Suurkeittiön lihankäyttöopas
14,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-SUUR-A00A8C

Suurkeittiön lihankäyttöopas tarjoaa kattavan katsauksen erilaisten liharaaka-aineiden hyödyntämisestä suurkeittiöissä, painottuen muun muassa naudan-, sian-, siipikarjan- ja poronlihan käsittelyyn.
| Tuoteryhmä | |
|---|---|
| Tekijä | Veli Juutilainen |
| Muut tekijät | Mikko Rousi & Päivi Kaunistoinen |
| Teoksen nimi | Suurkeittiön lihankäyttöopas |
| SKU | P-SUUR-A00A8C |
| Avainsanat | ruoanvalmistus, Sianliha, liha, raaka-aineet, siipikarja, lammas, jauheliha, suurkeittiöt, sisäelimet, poronliha, naudanliha |
