Veli Juutilainen : Suurkeittiön lihankäyttöopas

14,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-SUUR-A00A8C
Katso kaikki vaihtoehdot
Tämä tiivistelmä on luotu tekoälyn avulla. Tämä ominaisuus on vielä kehitysvaiheessa, mutta se pyrkii tarjoamaan tiivistettyä ja helposti ymmärrettävää tietoa tuotteista.
Fiki-maskotti

Suurkeittiön lihankäyttöopas tarjoaa kattavan katsauksen erilaisten liharaaka-aineiden hyödyntämisestä suurkeittiöissä, painottuen muun muassa naudan-, sian-, siipikarjan- ja poronlihan käsittelyyn.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäVeli Juutilainen
Muut tekijätMikko Rousi & Päivi Kaunistoinen
Teoksen nimiSuurkeittiön lihankäyttöopas
SKUP-SUUR-A00A8C
Avainsanatruoanvalmistus, Sianliha, liha, raaka-aineet, siipikarja, lammas, jauheliha, suurkeittiöt, sisäelimet, poronliha, naudanliha
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja