Vesa Sisättö : Matka Postimerkkien maahan

Alkaen 6,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-MATK-CA5B4F

Omintakeinen kertomus pojasta, jonka harrastus toden totta avaa ovia uusiin maailmoihin.

Juho on ihastunut ihanaan Nooraan, joka on Juhosta suunnilleen yhtä kiinnostunut kuin kiusalliseen paikkaan puhjenneesta finnistä. 15-vuotias Juho on nimittäin nörtti. Eikä edes mikään viileä tietokonevelho, vaan postimerkkien keräilijä. Vuonna 2010! Jopa Juhon vanha ystävä Emmi pitää hänen touhujaan vähän kummina.

Juhon filateliaharrastus kuitenkin muuttuu suorastaan taianomaiseksi, kun hän saa perinnöksi Kalervo-isoenoltaan vanhan postimerkkikansion ja suurennuslasin. Ällistyksekseen Juho huomaa voivansa niiden avulla matkustaa Filatelikaan, Postimerkkien maahan. Siellä Juho tapaa itsensä kuningatar Viktorian, jolla on hänelle tehtävä.

Juholla tosin on muitakin huolia: tehdäkseen vaikutuksen Nooraan Juho lupaa pitää luokalle kotibileet - omine lupinensa. Kesken juhlan Noora kurkistaa Juhon postimerkkikansioon ja katoaa Filatelikaan! Juhon ja Emmin on lähdettävä pelastusretkelle Postimerkkien maahan, josta eivät yllätykset lopu. Siellä kun voi kohdata niin rasittavia ja pelottavia diktaattoreita, villieläimiä kuin merirosvojakin.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäVesa Sisättö
Teoksen nimiMatka Postimerkkien maahan
Kielisuomi
Verokanta-
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja