Virpi Salmi & Helena Puolakka : Kuin kiehuvaan liemeen

Helena Puolakka’s remarkable rise in the world of international gastronomy reveals the demanding realities behind the restaurant industry’s polished façade.
Helena Puolakan tie kansainvälisen ravintolamaailman huipulle
Helena Puolakka on Suomen kansainvälisesti menestynein huippukokki. Hän on nähnyt, mitä on valkoisten pöytäliinojen ja huippuunsa hiottujen annosten takana. Vaikka ruoka olisi Michelin-tähtien arvoista, keittiömestarit ovat ailahtelevia diktaattoreita, työkaverit sovinisteja ja työpäivät 18-tuntisia. ”Ole kiitollinen, että olet nainen, sillä olen herrasmies enkä lyö naisia”, on Gordon Ramsay huutanut Helenalle.
Puolakka paljastaa, miten opitaan maailman hienoimmat ruoanlaittotaidot ja miten noustaan tilanteeseen, jossa ravintola-alan rekrytoija sanoo Helenalle: ”Olet Lontoon parhaiten pidetty salaisuus.”
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
Tuoteryhmä | |
---|---|
Tekijä | Virpi Salmi & Helena Puolakka |
Muut tekijät | Helena Puolakka |
Muut tekijät | Cover design or artwork by: Päivi Häikiö |
Teoksen nimi | Kuin kiehuvaan liemeen |
Avainsanat | elämäkerrat, gastronomia, keittiömestarit, kulinarismi, muistelmat, ravintola-ala |