Visa Nurmi : Mojo : uusia ruokarytmejä hella hehkuen! : it's working

Alkaen 13,50 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-MOJO-E533FC
Katso kaikki vaihtoehdot
Tämä tiivistelmä on luotu tekoälyn avulla. Tämä ominaisuus on vielä kehitysvaiheessa, mutta se pyrkii tarjoamaan tiivistettyä ja helposti ymmärrettävää tietoa tuotteista.
Fiki-maskotti

Mojo vie ruokanautinnon uudelle tasolle yhdistämällä makuja, musiikkia ja yllätyksellisyyttä Antti Vahteran, Visa Nurmen ja jazzpianisti Iiro Rantalan johdolla. Tässä kirjassa sekoittuvat ruoanlaiton ilo, uudenlaiset ruokarytmit ja inspiroivat keittiötunnelmat upeiden ruokakuvien kera.

Takakansi

MOJO Mojova paketti uusia ruoka­rytm­ejä ja svengaavaa pöytä­seuraa! Mojo tunnetaan terminä niin musiikissa, ruoassa kuin magiassakin. Mojon inspiroimina menestyneet ruokakirjailijat Visa Nurmi ja Antti Vahtera ovat lähteneet hakemaan uusia tuulia keittiöön ja ruoka­kirjallisuuteen. Kolmantena kokkina kirjaa tähdittää jazzpianisti Iiro Rantala, armoton herkku­suu hänkin. Mojo on hauska ja kekseliäs kirja ruokaa, uusia makuja ja ilmettä. Se on musiikkia, tunnelmia ja yllätyksiä. Mojo leivästyy myös kirjan sivujen ulkopuolelle: netti­si­vuille on valittu soittolistoja, elävä kuva ja runsaasti Mojo-materiaalia. Kirja syntyi turnu saaristossa. Siipossa ja Barcelonan liepeillä, ja koukkaa se aitoimalla Mojoa myös jazzin synnyinsijoille.

Visa Nurmi on mainosmies ja monessa sopassa keitetty gastronominen toimija. Hän kirjoittaa ruokajuttuja ja puhuu siellä missä ruokamaailmassa tapahtuu.

Antti Vahtera on Suomen tunnetuimpia keittiömestareita. Hänen tähtiajan on voitt ihalla kokkikilpailuissa, ravintolatoiminnassa ja television ruoka­ohjelmissa. Hän on myös arvostettu ruoka­messujen.

Iiro Rantala on Suomi­jazzin suuri nimi. Hän on esiintynyt eri kokoonpanojensa kanssa yli 2000 kertaa 43 eri maassa. Iiro on intohimoinen kulinaristi, jonka improvisaatiot yllättävät myös keittiön.

Vahvaa ja värikästä ruokaa tehdään kaikenlaisista raaka-aineista, mitään raja-aitoja ei tunnusteta. Tärkeintä on, että ateriasta muodostuu elämys!

Esittely

Visa Nurmi ja Antti Vahtera ovat kymmenennen ruokakirjansa kunniaksi kutsuneet kolmanneksi solistiksi maailmankuulun jazzpianistin Iiro Rantalan, hauskan sanankäyttäjän ja armoitetun herkkusuun.

Meren äärellä Turun saaristossa, tynkä-Sipoossa ja Barcelonan ympäristössä on syntynyt täysin uudenlainen ruokanautintokokonaisuus, Mojo.

Kirjassa aukenee, mitä Mojo merkitsee niin taikakaluna, kastikkeena kuin musiikkiterminäkin. Ja miten nämä herrat sitä tulkitsevat. Mojon kattaukseen kuuluu pöydän antimien lisäksi elävää musiikkia ja musiikkisuosituksia sekä tunnelmointia keittiössä ja ruoan äärellä.

Mojo levittäytyy myös verkkoon. Samalla kun kirja ilmestyy, aukeavat kirjan verkkosivut. Sivuilta löytyy uusia ideoita, kuvasarjoja, kirjaa täydentäviä reseptejä sekä mahdollisuus ladata Iiron säveltämä ja soittama kirjan nimikappale.

Mojo-maailma on yllätyksiä täynnä. Ruoka ei rajaudu alueellisesti minnekään eikä muitakaan raja-aitoja tunneta. Löytyykö listalta fish & chips? Laulaako Antti? Mitä on Mojo-lohi? Kuinka tehdään Mojo-pussi?

Tekijöiden aikaisemmista kirjoista tuttu ruoan tekemisen ilo ja helppous sekä reseptien takuuvarma toimivuus ovat vahvasti mukana. Samoin myös upeat Seilo Ristimäen ottamat ruokakuvat. Niinpä Mojo maistuu ja näyttää hyvältä, vakuuttavat Antti, Iiro ja Visa!

Nurmen ja Vahteran edellinen kirja, Skandimania, kilpaili Vuoden keittokirja -tittelistä vuoden 2007 finaalissa.

* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäVisa Nurmi
Muut tekijätAntti Vahtera & Iiro Rantala
Teoksen nimiMojo : uusia ruokarytmejä hella hehkuen! : it's working
SKUP-MOJO-E533FC
Avainsanatruokaohjeet, ruoanvalmistus, keittokirjat, ruokakulttuuri
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja