Yrjö Soini : Suomen majoitus- ja ravitsemuselinkeinon vaiheet

10,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-SUOM-526977
Katso kaikki vaihtoehdot
Tämä tiivistelmä on luotu tekoälyn avulla. Tämä ominaisuus on vielä kehitysvaiheessa, mutta se pyrkii tarjoamaan tiivistettyä ja helposti ymmärrettävää tietoa tuotteista.
Fiki-maskotti

Yrjö Soinin teos tarjoaa katsauksen Suomen majoitus- ja ravitsemuselinkeinon kehitykseen ja historiaan.

Hotelli- ja ravintolakoulun julkaisuja
Hotelli- ja ravintolaneuvoston taloudellisen tuen turvin on tähän mennessä julkaistu seuraavat ammattikirjat:

Folke Hildestrand Ateriat ja ruokalistat
Kirja sisältää suppean ja helppotajuisen esityksen eräästä alan tärkeästä ja ravintolahenkilökunnan ammattitaidolle merkityksellisestä puolesta: aterioiden suunnittelusta, ruokalistojen laatimisesta. 69 s.

Hans Lundberg Tarjoilijan opas
Tarjoilijakoulutuksen peruskirja, joka samalla sopii myös alalla parhaillaan toimivien ja ammattiin käytännöllisesti perehtyneiden tarjoilijoiden käyttöön. 95 s.

Veli Virkkunen Hotelli- ja ravintolaenglanti
Tämän kielioppaan sisältö on valittu edustavasti hotellimaailmasta poimituia puhekielto, jota ravintolaväen käytetään palveleksa englanninkielisiä asiakkaita; mukana runsaasti malliisanoja ja harjoituksia. 108 s.

Jarl Louhija Hotellin ja ravintolan kirjeenvaihto
Teoksessa esitetään lyhyesti ja selkeästi hotellien ja ravintoloiden jokapäiväiseen rutiinikirjeenvaihtoon liittyviä kysymyksiä. Teokseen on otettu kirjelomakkeensuunnittelua, kirjoitustyön rationalisointia sekä oikeakielisyys- ja oikeinkirjoitusseikkoja käsitteleviä tärkeitä neuvoja. Teoksessa on suomenkielisten mallikirjeiden lisäksi ruotsin-, saksan-, englannin- ja ranskankielisiä kirjeitä. 109 s.

Timo Sippo Tarjoilutaito
Kirja on suunniteltu sekä Hotelli- ja ravintolakoulun että yleisten ammattikoulujen ravintola-alan opintolinjojen tarpeita varten. Myös jo alalla toimivien henkilöiden käyttöön teos on erittäin sopiva. 116 s.

Eemil Hakkarainen Laskutehtäviä ravintola-alan ammattikouluja varten
Keskitetty kokoelma tärkeimmistä laskutehtävistä, joiden parissa tuleva ravintola-alan työntekijä joutuu työssään tekemisiin. 72 s.

* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäYrjö Soini
Teoksen nimiSuomen majoitus- ja ravitsemuselinkeinon vaiheet
SKUP-SUOM-526977
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja