Arja ym. Sipola : Outlook tehokäytössä : hallitse tietotulvaa, työtehtäviä ja aikaasi

9,00 € Alkuperäinen hinta 11,50 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0470672

Teetkö töitäsi pääasiassa tietokoneella? Tuntuuko sinusta, että työmäärä ja tietotulva paisuvat hallitsemattomiksi? Jatkuva kiire piinaa ja painaa tietotyöläistä eikä omasta työstä ei saa otetta. Tuntuu siltä, että ulkopuoliset voimat ohjaavat toimintaa. Pelastus on lähempänä kuin uskalsit toivoakaan: jos sinulla on käytössäsi Microsoftin Outlook 2010, viritä se tämän kirjan ohjeilla niin saat siitä ylivoimaisen tietojen lajittelijan ja annostelijan. Samalla se toimii työtehtäviesi järjestyksenvalvojana ja suunnitelmana.

Tässä kirjassa kerrotaan, miten voit käsitellä helposti sinulle saapuvaa tietoa kolmen yksinkertaisen etapin kautta. Samalla saat käyttöösi parhaat Outlook-käytännöt. Mikä parasta, tämä kirja ohjaa sinut myös analysoimaan omaa työtäsi, asettamaan sille tavoitteet ja sen jälkeen sovittamaan siihen sopivimmat Outlook-ohjeet.

Kirjassa käsitellään mm.
- Työn tavoitteellisuus
- Viestitulvan hallinta käytännössä
- Outlookin virittäminen omaan työhön sopivaksi
- Seurantaan asettamisen hyödyt
- Tehtävätoiminnon tehokäyttö
- Kalenteri ajanhallinnan välineenä
- Outlook tiimityön välineenä
- Analysointi Outlookilla

Tämä kirja vakuuttaa sinut siitä, että Outlookilla voi tehdä muutakin kuin lähettää ja vastaanottaa sähköpostia tai järjestää kokouksia. Kun omaksut kirjan tekniikat ja sovellat sen selkeitä Outlook-ohjeita omaan työhösi, saat nykyistä paremman kokonaiskuvan työtehtävistäsi, hallitset tietotulvaa

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäArja ym. Sipola
Teoksen nimiOutlook tehokäytössä : hallitse tietotulvaa, työtehtäviä ja aikaasi
Kielisuomi
Muut tekijätJaana Kettunen
Verokanta-
Avainsanatkalenterit, sähköposti, atk-ohjelmat, Outlook
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja