Naomi Novik : Kuninkaan lohikäärme

Ei varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-KUNI-086694

Kuninkaan lohikäärme avaa uuden näkökulman Napoleonin sotien melskeisiin. Ranskan ja Englannin armeijoilla on tukenaan älykkäisiin, puhuviin lohikäärmeisiin perustuvat ilmavoimat. Kullakin maalla on omat lohikäärmelajinsa, joita on jalostettu muun muassa nopeudessa ja voimassa. Erityisen harvinaisia ovat salaperäiset kiinalaiset lajit.

Britannian laivaston kapteeni Will Laurence lyö joukoineen taistelussa ranskalaisen laivan ja löytää sen ruumasta kiinalaisen lohikäärmeen munan. Löytö asettaa laivan miehistön vaikeaan tilanteeseen: yhden heistä on valjastettava munasta kuoriutuva lohikäärme ja ryhdyttävä sen lentäjäksi. Tehtävä ei ole kenestäkään mieluinen, sillä lentäjällä on loppumaton velvollisuus pysyä pedon kanssa.

Kun lohikäärme Temeraire kuoriutuu, se valitsee itse lentäjäkseen Laurencen ja heistä tulee heti läheiset ystävät. Mutkien kautta kaksikko suuntaa kohti lentotukikohtaa, jossa heitä aletaan kouluttaa sotaa ja elämääkin varten.

Kuninkaan lohikäärme on uransa tietokonepelien suunnittelijana aloittaneen newyorkilaisen Naomi Novikin menestynyt esikoisromaani, jolle hän on kirjoittanut jo useita jatko-osia. Fantasian ja historian yhdistämisestä innostunut, Taru Sormusten Herrasta -elokuvistaan tunnettu ohjaaja Peter Jackson on hankkinut sen elokuvaoikeudet.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäNaomi Novik
Teoksen nimiKuninkaan lohikäärme
AlkuteosHis majesty's dragon
Kielisuomi
Verokanta-
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja